LIVE EVERY SECOND!!
FOLLOW your heart, EMBRACE your dreams, and CHERISH your life!!!

Tuesday, August 21, 2007

A GOOD BOLOGNA BURGER

HEY EVERYONE,
I HOPE YOU ARE DOING WELL AND AS BLESSED AS I AM. LAST NIGHT, CHRIS AND I WENT TO PETE'S FOR DINNER. CHRIS ORDERED A RIBYE STEAK SANDWICH AND I GOT THE BOLOGNA BURGER. I HAVE TO SAY, IT RUNS A PRETTY GOOD RACE WITH NORMA'S BOLOGNA BURGER. IT WAS THICK AND VERY MESSY BUT VERY, VERY, TASTY. TODAY WAS VERY BUSY, BUT JUST ONE MORE DAY TO GO. TONIGHT, CHRIS FIXED GRILLED CHICKEN AND BAKED POTATOS. IT WAS GREAT. I AM NOW WATCHING BIG BROTHER. AFTER THAT,I WILL BE GOING TO BED. I HOPE EVERYONE IS HAVING A GREAT NIGHT. IT IS 9:O5 PM AND IST IS STILL HOT OUTSIDE. I AM SO GLAD THE HURRICANE DID NOT DO ALOT OF DAMAGE TO CANCUN. GOOD NIGHT AND GOD BLESS YOU AND KEEP YOU IS MY PRAYER THIS EVENING.

THOUGHT FOR TODAY:
AS SIMPLE AS IT SOUNDS,WE MUST ALL TRY TO BE THE BEST PERSON WE CAN BE BY MAKING THE BEST CHOICES, BY MAKING THE MOST OF THE TALENTS WE HAVE BEEN GIVEN.

2 comments:

Ms Shop- Aholic said...

The supper ya'll had sounds great, to bad I didn't have the same. I agree with you, hopefully Cancun will be as beautiful as the last time you two went. After all, the Cancun residents need to know you're a ("Mountain Model"!!:) I feel blessed also, because God introduced us, and we have a wonderful friendship. I thought I would check out your blog, to see what it was all about. This is the first time I've been on one of these sites. I'll continue to check in from time to time. See you later . ABM

MRS.PALM PRETTY said...

ms shop-aholic,
THE BOLOGNA BURGER HAD BOLOGNA,HAMBURGER PATTY, CHILI, ONION, MAYO, MUSTARD, LETTUCE AND TOMATO. HUGE, BUT SWEET. ALSO, I SAW WHERE THE HURRICANE DID NOT DO A LOT OF DAMAGE ON CANCUN BEACHES. HEY, I AM GOING TO HAVE TO SHOP AROUND FOR SOME ''MOUNTAIN MODEL'' CLOTHES. MAYBE, I COULD APPLY FOR A JOB AS OUR HOTEL SPOKESPERSON OR I THINK I COULD BE A GOOD GREETER. MAYBE THIS WOULD START MY CAREER. SEE YA GIRL!!! HAHAHAHA!!!LOL,LOL!!